Service som lever upp

till dina krav

Våra kompetenta och engagerade medarbetare är de som bidrar till företagets utveckling. Det innebär att vi kan garantera en hög kvalitet och servicegrad. Men för att du ska bli övertygad så kan du givetvis testa oss innan du bestämmer dig!

VÅRA FÖRETAGSTJÄNSTER

CC Service är ett lokalvårdsföretag med ett brett utbud av olika tjänster. Vi städar både kontor, hotell, trappor, skolor, etc. För oss är det alltid viktigt att upprätthålla en hög kvalitet och en bra kundservice. Vår erfarenhet och vårt engagemang gör att vi kan erbjuda kundanpassade lösningar med bästa möjliga service. Miljöanpassad lokalvård är en självklarhet för oss och vi använder alltid bara miljömedvetna och miljömärkta metoder och kemikalier.

 

Våra resurser och priser gör oss konkurrenskraftiga på marknaden, men vi vill såklart att våra kunder ska känns sig trygga med oss som samarbetspartner. Långsiktiga relationer skapas genom förtroende. För att kunna känna på samarbetet och hitta ett fungerande tillvägagångssätt innan man tecknar några löpande avtal, erbjuder vi även engångstjänster.

Förutom våra ordinarie tjänster erbjuder vi även olika typer av specialstädning så som:

   –    golvvård

   –    storstädning

   –    fönsterputsning

   –    mattvätt och uthyrning av entrémattor

   –    flyttstädning

   –    m.m.

 

 

Flexibilitet och snabb service är några av våra specialiteter så oavsett
vad ni har behov av så är ni välkomna att höra av er så kollar vi på en
möjlig lösning!

CC Service AB            Enhagsvägen 18            187 40 Täby            08-506 363 88           info@ccservice.se