Vill du jobba på CC Service? Just nu söker vi en driven och självständig säljare!

Är du en duktig, målmedveten och tävlingsinriktad säljare som vill arbeta med försäljning av våra tjänster och mötesbokning med intressanta kundprospekt? Hos oss får du jobba med ett expansivt städbolag med gott renommé.

Vi erbjuder dig en nyckelroll i bolaget och tillsammans med VD:n jobbar ni för en framtida utveckling och tillväxt genom att bryta ny mark och utöka kundstocken. Du får en roll med stor frihet och möjlighet att själv påverka dina resultat och din inkomst. Du utgår från vårt kontor i Täby alternativt från ett hemmakontor.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som säljare hos oss har du huvudansvar för prospektering, kontakt, mötesbokning och ibland även besök hos nya kunder. Du kommer att få göra kalkyleringar samt hjälpa till med offert- och avtalsskrivning. Som stöd i ditt arbete har du en referensbank med många nöjda kunder och en VD som har en stor branschkunskap att dela med sig av.

 

KRAVPROFIL

Vi söker dig som är en driven säljare med förmåga att själv planera ditt arbete och skapa affärer. I rollen ska du själv bygga upp en kundstock och tillbringa mycket tid med att prospektera och ta kontakt med beslutsfattare

på företag i Stockholmsområdet. Du måste därför triggas av kontakten med människor och att leta nya affärsmöjligheter. Vi vill att du har erfarenhet av uppsökande försäljning och kan visa på framgång i tidigare säljroller eller som innesäljare/mötesbokare. Ditt främsta verktyg blir telefonen men du ska även kunna driva och delta i egna kundmöten vid behov. Som person har du stor social kompetens, hög energinivå och en ambition att bidra med öppningar till nya affärsmöjligheter.

 

ANSÖKAN

Vill du bidra till vår fortsatta expansion och samtidigt få ett spännande och utmanande arbete i ett bolag med höga krav på kvalitet och kundnöjdhet?

 

Ansök genom att maila din ansökan i form av ett personligt brev och
CV till info@ccservice.se, märk ansökan med referensnummer 6484. Intervjuer och urval sker löpande så ansök snarast möjligt.

CC Service AB            Enhagsvägen 18            187 40 Täby            08-506 363 88           info@ccservice.se